A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кищенецький заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

НМТ 2024

Дата: 29.01.2024 14:44
Кількість переглядів: 22

 

  

 

 

 

 

Міністерство освіти та науки затвердило порядок проведення національного мультипредметного тесту в 2024 році: українські випускники складатимуть його з 14 травня до 19 липня

Майбутні абітурієнти складатимуть іспит із чотирьох предметів, один з яких вони можуть обрати, а три є обов’язковими - українська мова, математика та історія України.

Основна та додаткова сесії НМТ триватимуть у період з 14 травня по 19 липня. Вступник складатиме іспит протягом одного дня у два етапи: перші 120 хвилин відведено на українську мову й математику, а після перерви, що триватиме 20 хвилин, випускник матиме ще 120 хвилин часу для складання історії України та обраного предмета.

У перелік додаткових предметів входять українська література, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, географія, біологія, фізика та хімія.

В УЦОЯО зауважили, у тестах з української мови, української літератури, історії України, біології, хімії та географії будуть по 30 завдань, із математики й фізики – 22 і 20 відповідно, а з іноземних мов (англійської,  іспанської, німецької, французької) – по 32.

Завдання цьогорічного НМТ відповідатимуть змісту програм ЗНО з навчальних предметів, проте зміст завдань з історії України буде охоплювати лише події другої половини XVI – початку ХХІ ст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора